Green Queer Communist Lesson Number 25

Почитувани, излезе новата зелена квир комунистичка лекција на Никола Шиндре во која гостин беше професор доктор Беќар Мира. Со неа зборуваа за младоста и за јазикот. Уживајте.

 

|2020-09-15T11:12:01+00:0015 септември 2020|Актуелно, Видео / Фотографија, Култура|