Поразително рангирање на УКИМ на Листата на најдобри универзитети – Гласни идеи

УКИМ падна за 101 место на Листата на најдобри универзитети во однос на минатата година, оваа година го зазема 1.917 место. Кои се причините за овие лоши резултати зборуваме со Борјан Ефтимов претседателот на Универзитетското Студентско Собрание при УКИМ.