Проекција на „Живеј и остави да живеат“ во С.Ц. „Дуња“

Социјалниот центар „Дуња“ организира филмска вечер на 18.8.2022 година со почеток од 20 часот, на улица „Рајко Жинзофов“, број 22, веднаш позади автобуската постојка спроти Градежниот факултет со филмот „Живеј и остави да живеат“. Во [...]

|2022-08-17T15:07:01+00:0017 август 2022|Вести|

Хуманитарни акции во Социјален центар „Дуња“

На 14.4.2020 година (денес) во Социјалниот центар „Дуња“ на улица „Рајко Жинзифов“, број 22 се одржа хуманитарна акција за собирање на основни прехрамбени и хигиенски продукти за најсиромашните - граѓаните кои живеат од собирање пластика [...]

|2020-04-15T00:03:28+00:0014 април 2020|Актуелно, Вести|

Солидарна акција во Социјалниот центар „Дуња“

За овој вторник (14.4.) од Социјалниот центар „Дуња“ најавија солидарна акција за собирање донации за ранливите категории граѓани, во целост ви ја пренесуваме нивната објава. !Тоалетна хартија за сите! Во вторник во Дуња во 10:00 [...]

|2020-04-11T11:36:15+00:0011 април 2020|Актуелно, Вести|