Збирка без наслов на Стефан Младеновски

Младиот уметник Стефан Младенов ни испрати дел од своите дела за да ја прошириме дигиталната архива на „Гласник“. Редакцијата одлучи да ги реобјави неговите испратени дела во целост за да може нашата публика да има појасен увид во неговото творештво.

Уживајте!