„Повелете на затворањето на Преспанското Езеро“

„Повелете на затворањето на Преспанското Езеро!“, 2020 г., Александар Ковачевски

|2020-10-06T18:50:11+00:006 октомври 2020|Актуелно, Видео / Фотографија, Култура|