Green Queer Communist Lesson Number 26

Почитувани, емисијата број 26 од зелените квир комунистички лекции на Никола Шиндре излезе денеска. Во неа гостин е магистер Василев Кире, а со Шиндре зборуваат за младоста и политичкото организирање. Уживајте.

 

 

|2020-09-16T10:00:20+00:0016 септември 2020|Актуелно, Видео / Фотографија, Култура|