Просветните реформи, треба да не просветлат – Гласни идеи

На крајот на 2020 година ги слушнавме најавите од Mинистерството за образование и наука дека во образовниот систем ќе се направат реформи. Едно е јасно, реформите се повеќе од потребни, но дали се потребни реформите кои ги предлага министерството, тоа ќе го дознаеме преку разговорот со другарот Никола Шиндре.

 

|2021-01-07T13:45:08+00:007 јануари 2021|Актуелно, Вести, Видео / Фотографија|