Протестно одбележување на 1 Мај

Денеска група на левичарски активисти за работничка правда со транспаренти протестираа низ Скопје по повод 1 Мај. Фотографиите можете да ги видите подолу.

 

 

|2020-05-01T15:23:46+00:001 мај 2020|Актуелно, Вести|