Пет пасивни протестни првомајски правила за секој

Почитувани читатели/слушатели/гледачи на „Гласник“ по повод Меѓународниот ден на трудот ви даваме на користење неколку упатства за прогресивни и револуционерни методи во борбата за промени.

Ве молиме да ги користите слободно.

|2020-04-29T10:07:38+00:0028 април 2020|Актуелно, Вести|