Нова дигитална промоција на безродова облека.

На 9 Октомври во 18 часот модната линија „Лудус“ ја промовира новата модна колекција на безродова облека. Линијата се занимава со креирање на безродова облека изработена од природни материјали, а со тоа смета дека ја промовира рамноправноста на родовите, можноста за различен начин на облекување, како и целосно реобмислување на концептот на потрошувачкиот начин на купување на облека. Во прилог можете да го видите видеото со кое што беше лансирана новата колекција на „Лудус“, а овој пат без публика со физичко присуство. Уживајте.

 

|2020-10-09T10:28:51+00:008 октомври 2020|Актуелно, Видео / Фотографија, Култура|