Green Queer Communist Lesson Number 27

Почитувани, излезе последната лекција од серијалот на зелените квир комунистички лекции на Никола Шиндре во која што гостин му беше другарот магистер Демири Мариглен. Зборуваа за младоста. Уживајте.