Green Queer Communist Lesson Number 26

Почитувани, емисијата број 26 од зелените квир комунистички лекции на Никола Шиндре излезе денеска. Во неа гостин е магистер Василев Кире, а со Шиндре зборуваат за младоста и политичкото организирање. Уживајте.