Green Queer Communist Lesson Number 24

Почитувани, излезе новата епизода на зелените квир комунистички лекции на НИкола Шиндре, во која што заедно со Катерина Иванова, млада активистка и феминистка разговараат за сексуалната хигиена. Уживајте.