Green Queer Communist Lesson Number 23

Почитувани, излезе новата епизода на зелените квир комунистички лекции на НИкола Шиндре во која што гостин беше Бојан Станиќ, а разговараа за анархистичките пракси во автономните културни иницијативи низ малите места во државата. Уживајте.