Green Queer Communist Lesson Number 19

Почитувани излезе новата епизода на зелените квир комунистички лекции на Никола Шиндре во која што гостинка му беше Лила Милиќ, транс активистка од Скопје. Зборуваа за недостатоците на јавниот превоз во главниот град. Уживајте.