Green Queer Communist Lesson Number 18

Денес излезе новата епизода на зелените квир лекции на Никола Шиндре во која што со Предраг Јовановски, млад студент на семејни студии зборуваат за животот и маката во студентските домови во Скопје. Уживајте.