Синдикати контра газди: Сѐ зависи од работничките и работниците – „Гласни идеи“

 

Во прилог ја споделуваме петтата епизода од подкастот „Гласни идеи“. Во оваа епизода се разговара со Кристина Ампева и Бранимир Јовановиќ околу Повелбата за Солидарност и мерките коишто беа предложени до Владата од страна на десетина синдикати и организации.

 

|2020-05-05T09:22:31+00:0020 април 2020|Актуелно, Вести, Видео / Фотографија|