Предизвиците и потешкотиите со кои се среќаваат младите актери во нашето општество – Гласни идеи

Во оваа епизода на Гласни идеи внимание посветивме на театарот, како една од најзапоставените гранки на уметноста во нашето општество. На темата разговараме со другарот Бобан Алексоски, член на независниот театар „Златен Елец“.

 

 

|2020-08-12T22:32:20+00:0012 август 2020|Актуелно, Вести|