Не го легитимирај системот што те обезвластува – не гласај

Во предвечерието на предвремените парламентарни избори во Македонија, разговараме со Здравко Савески за политичката понуда на овие избори, за излегувањето или неизлегувањето на бирачките места и обезвластеностна на граѓаните.