Украина – минато, сегашност и иднина! – Гласни идеи

Веќе една недела вниманието на светската јавност е насочена кон Украина. Уште на стартот се забележува блоковска поделеност на гледиштата, дали се работи за руска инвазија и обид за инсталирање на проруска власт во Украина или се работи за специјална операција за денацификација на Украина.
На тема Украина, минато, сегашност и иднина, разговараме со другарите Дејан Лутовски и Руфат Јашари.