Новогодишно интервју на Социјалниот центар „Дуња“ – Гласни идеи

Џејлан Велиу дава кратко сиже на изминатата 2021 година на Социјалниот центар „Дуња“. Воедно, 2021 година ќе ја затворат со хуманитарна акција на 24.12.2021 од 16 до 20 часот за собирање храна, облека и обувки на најранливите групи во Скопје.

 

|2021-12-23T17:36:12+00:0023 декември 2021|Актуелно, Вести, Видео / Фотографија|