Работа во услови на пандемија – Гласни идеи

Додека на една страна имаме десетици илјади работници кои останаа без работа, на другата страна имаме капиталисти кои го зголемија нивното богатство. Додека едни работници беа заштитени и не одеа на работа, други беа приморани да одат на работа и по цена на своите животи поради егзистенција. Пандемијата не влијаеше исто врз сите.

 

|2021-02-08T11:36:21+00:008 февруари 2021|Актуелно, Вести, Видео / Фотографија|