РОГ, МОЛ, ПОЛИЦИСКА СЛОВЕНИЈА, ЈУГОСЛОВЕНСКИОТ СОН, КОНЕЧНО МРТОВ – Гласни идеи

Во оваа епизода на Гласни идеи зборуваме за автономните центри/зони во Словенија, рушењето на РОГ и причините поради кои РОГ им сметаше на властите.

 

|2021-02-05T15:02:12+00:004 февруари 2021|Актуелно, Вести, Видео / Фотографија|