Образованието меѓу реалноста и кризата – „Гласни идеи“


Во третата епизода на подкастот „Гласни идеи“, разговор со Васко Гичевски за состојбата во образованието и како кризата го редефинира концептот за образование истакнувајќи ги сите негови фалинки.

|2020-04-13T16:26:59+00:0013 април 2020|Актуелно, Вести, Видео / Фотографија|