(Андреј Јованчевски) А што со невидливите епидемии?

За среќа, уште немаме ниедна жртва на вирусната епидемија. За несреќа, во последниов месец имаме цела серија самоубиства на млади луѓе. Тешко дека распространетоста на ваквата смрт ќе го доведе во прашање редовниот тек на [...]

|2020-03-19T20:41:05+00:0019 март 2020|Актуелно, Став|