Студентите од периферијата на вечни маргини на македонското општество

Македонските студенти долго чекаат условите за студирање и со нив тесно поврзаните стандарди да тргнат на добро. Некои од овие прашања беа отворени пред три години, за време на големиот бран на студентското незадоволство, но [...]

|2017-09-02T09:54:59+00:001 септември 2017|Актуелно, Некатегоризирано, Скопје, Став|