Време е да му дадеме шанса на социјализмот

Текстот на авторката Елизабет Бруниг, којшто е објавен во Washington post, несомнено претставува ефект од политиката на Берни Сандерс, со тоа што може денес во срцевината на капитализмот - Америка да се каже дека капитализмот е проблематичен [...]

|2018-03-22T13:29:32+00:0022 март 2018|Актуелно, Свет, Став|