Синдикат – реалност или фикција!? (лично искуство на поранешен работник во КСС – Кичево)

Ова е исказ за формирањето синдикат во Key Safety Systems или скратено KSS – Кичево. Тоа е компанија за производство на воздушни перничиња за автомобилска индустрија. Сами оценете во каква држава живееме. Работните услови во KSS [...]

|2018-01-16T13:47:55+00:0016 јануари 2018|Актуелно, Некатегоризирано, Став|