Гевгеличани на протест, работен состанок во влада: што со издадените концесии за „рудниците на смртта“

ГЕВГЕЛИЈА/СКОПЈЕ, 20.12.2017 – Утре, на 21 декември со почеток во 11 часот иницијативата „Спас за Гевгелија“ организира протест, кој ќе започне пред Општина Гевгелија. Целта на протестот е да се испрати пораката дека, „рудници нема [...]

| 2017-12-20T12:17:22+00:00 20 декември 2017|Актуелно, Вести, Економија, Некатегоризирано|