Конференција: Чија Револуција?

По повод две годишниот јубилеј од петто мајските протести во 2015, Институтот за социјални и хуманистички науки од Скопје организираше конференција на тема  Чија револуција?“ (Whose Revolution?).  Конференцијата е организирана во  два панели со говорници [...]

|2017-05-23T12:36:16+00:008 мај 2017|Вести|