МЗТ Леарница се уништува, работниците обесправени и чекаат одговор од новата влада

Штрајкот на вработените во Леарница во 2016 Работниците на МЗТ Леарница неодамна упатија писмо до премиерот Зоран Заев во кое ги бараат своите права од надлежните институции. МЗТ Леарница од 19 Јануари 2017 [...]

| 2017-07-21T13:27:41+00:00 21 јули 2017|Актуелно, Вести, Економија|