Левица со протест за одбрана на работничките права

Неколку стотици граѓани меѓународниот ден на трудот го прославија со протест по улиците на Кавадарци. Организатор на протестот бее политичката партија Левица. Од Левица пренесуваат дека целта поради која протестот е организиран токму во [...]

| 2017-05-23T12:37:30+00:00 4 мај 2017|Вести|