Запален Меморијалот направен за Набра Хасанен во центарот на Вашингтон

Според телевизиската станица Фох 5 ДС меморијалот направен на кружниот тек Дупон во главниот град на САД, Вашингтон, во чест на 17 годишната Набра Хасан бил запален. Набра Хасан беше убиена во близина на џамија [...]

| 2017-06-24T13:38:57+00:00 24 јуни 2017|Актуелно, Вести, Свет|