Џереми Корбин: лидерот кој ја живна Лабуристичката Партија во Британија

Тој никогаш не беше „ѕвезда“ политичар. Не беше ни многу млад лидер како Алексис Ципрас. Шеесет и шест годишниот Корбин, со својот смирен стил на говорење, цело време го држеше својот опозициски идентитет со едната [...]

|2017-06-13T13:54:30+00:009 јуни 2017|Актуелно, Свет|