Богданци кажа „не“ за „Казандол“, продолжува борбата на локално ниво против изградбата на рудник на Кожуф

СКОПЈЕ, 12.06.2017 – На одржаниот граѓански референдум во општина Богданци на 11 јуни, 4200 од вкупно 6918 жители со право на глас од Богданци, како и  од населените места Стојаково, Ѓавато и Селемли рекоа „НЕ“ [...]

|2017-06-12T20:34:41+00:0012 јуни 2017|Актуелно|