Продолжуваат притисоците и обидите да се дисквалификува Призма

По обидот на ПР компанијата најмена од фирмата „Феро Инвест“на вицепремиерот Кочо Анѓушев да направи измена на веста којашто ја објави Призма, а којашто зборува за партнерството на нивниот клиент со сопственик на фирма регистрирана [...]

| 2017-06-19T12:02:27+00:00 19 јуни 2017|Актуелно, Вести|