„АртАреа“- културна артерија на градот

Во тек е третото издание на фестивалот АртАреа кој претставува спој на различни уметности како што се музиката, театарот, книжевноста и сликарството. Фестивалот кој има за цел да се поттикне културната и творечката интермедијалност се [...]

|2020-01-26T11:59:30+00:0025 јануари 2020|Актуелно, Вести, Култура, Свет|