Внатрешно раселените лица во Сирија се враќаат во своите домови

Внатрешно раселени лица се враќаат во своите домови во населбата Ал-Шаар, источно Алепо. СКОПЈЕ, 01.07.2017. Според агенцијата за бегалци УНХЦР при Обединетите нации повеќе од 440,000 внатрешно раселени лица во првите 6 месеци [...]

|2017-07-03T08:48:00+00:001 јули 2017|Актуелно, Вести, Свет|