За законот за јазици од неуставен аспект

  Контроверзниот предлог до собранието на Владата на РМ во форма на „Закон за употреба на јазиците“ кој треба да стапи веднаш(?!) по неговото донесување (па нели не може без јазик, па со што ќе [...]

| 2018-03-19T11:29:24+00:00 19 март 2018|Актуелно, Став|