Неофицијално: во фабриката „11 октомври“ се кршат работничките права

  Според информации од членови на раководството на политичката партија Левица во фабриката „11 Октомври“ веќе десетина месеци работниците немаат добиено плата и надоместоци. Во Македонија, работничките права  од 1991 година наваму систематски се кршат [...]

|2017-05-23T12:36:37+00:008 мај 2017|Вести|