Соопштение на Независниот академски синдикат (НАкС)

Соопштението го пренесуваме во целост: „Сметајќи дека академската, како и пошироката јавност треба да биде објективно и целосно информирана во врска со делувањето на постојните синдикати во високото образование, за актуелното покачување на платите на [...]

|2020-02-03T10:13:49+00:003 февруари 2020|Актуелно, Вести|

Соопштение на Независниот академски синдикат (НАкС)

  Соопштението го пренесуваме во целост: ,,Независниот академски синдикат на 27.01.2020 во соработка со СОНК одржа прес конференција пред Споменикот на синдикалното движење помеѓу двете светски војни на којашто, медиумите и пошироката јавност беа уште [...]

|2020-01-29T13:10:42+00:0029 јануари 2020|Актуелно, Вести|