Ново видео „Мигранти, ние ја вршиме работата одлично“

Ова видео е од оние што го продуцираа музичкото-сценско дело Хамилтон, коeшто беше сензација во САД. Мјузиклот беше особено популарен помеѓу либералите во САД коишто плаќаа стотици долари да ја видат изведбата, вклучувајќи ги Мишел [...]

|2017-07-02T13:22:11+00:002 јули 2017|Вести, Свет|