Како до излез од кризата во Венецуела според Џорџ Чичарело Махер, американски професор на Универзитетот Дрексел во Филаделфија

“Кога револуцијата стагнира, конфузијата преовладува,”вели Џорџ Чичарело Махер, американски професор на Универзитетот Дрексел во Филаделфија во својата најнова статија објавена во Џакобин непосредно пред изборите за Уставотворнотo собрание. “Среде политичка, економска и интитуционална криза“ продолжува [...]

| 2017-07-31T08:28:11+00:00 30 јули 2017|Актуелно, Вести, Свет, Став|