Кој е виновен за „Јавна соба“ и што треба да се прави? – Гласни идеи

Денешната тема на Гласни идеи е случката што ја разбранува цела јавност, односно позната како „Јавна соба“. За тоа кој е виновен, како да се превенираат ваквите појави и одговорноста на државата, разговараме со Катерина Иванова.

 

|2021-02-01T19:20:20+00:001 февруари 2021|Актуелно, Вести, Видео / Фотографија|