1 Мај живее во сите нас!

Денеска на 30 Април ќе се обидеме да се присетиме на борбата за работничка правда во новиот милениум во Република Македонија. Работничката борба има подолга историја, но ние сакавме да презентираме дел од обидите на борците против класната неправда од 2003 година, па наваму.

Уживајте во галеријата со фотографии од првомајските протести низ нашата понова класна историја.

|2020-04-30T11:29:46+00:0030 април 2020|Актуелно, Вести, Видео / Фотографија|